![Raw chocolate beetroot cake Raw chocolate beetroot cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/906EB89C-800F-46F7-9057-CDFAFA21E4B4/Derivates/92575BCE-4DDF-49CC-BA14-F6A74CAD77BE.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Cake
- olive oil, for greasing
- 200 g almonds
- 2 raw beetroots (approx. 350 g), peeled and cut into pieces (3 cm); plus extra peeled and spiralized for decorating
- 1 carrot (approx. 135 g), cut into pieces
- 120 g shredded coconut
- 1 orange, zest only, no white pith (optional)
- 2 tbsp psyllium husk
- 15 pitted dates (approx. 80 g)
- 140 g pure maple syrup
- 80 g raw cacao powder
- 30 g chia seeds
- 30 g flaxseeds (linseeds)
- 1 tsp vanilla bean paste
- ¼ tsp salt
Chocolate icing
- 250 g raw cacao butter
- 125 g cashews
- 40 g chia seeds
- 220 g pure maple syrup
- 110 g water
- 60 g raw cacao powder
- ¼ tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1499.2 kJ / 357 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 27.3 g
- Grasas saturadas
- 12.6 g
- Fibra
- 7.7 g
- Sodio
- 77.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegan carrot cake with orange frosting
2h 5min
Cashew pouring cream
35 min
Tofu chocolate ice cream
6hod. 10min
Vegan macadamia cheese ball
56 Std. 55 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Brandy cashew cream
5 Min
Lupini cheese
3 Std. 20 Min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 Min
Orange and mango chia pudding
3h 15min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30 min