Dispositivos y accesorios
Gluten free fruit and nut loaf
Prep. 10min
Total 55min
12 slices
Ingredientes
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
208.8 mg
Proteína
5.3 g
Calorías
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Grasa
10.7 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
36 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Good food, gluten free
94 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pumpkin and turmeric loaf
1 Std. 50 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 Std.
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Falafel crackers
40 Min
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Coconut and beetroot balls
40 Min
Zucchini slice
45 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 Std. 25 Min