Dispositivos y accesorios
Pear Frangipane
Prep. 25min
Total 1h 30min
8 slices
Ingredientes
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Pears
-
water500 g
-
pears (e.g. Conference or Comice) peeled, halved, cored (approx. 320 g)3
Frangipane Filling
-
lemon thin peelings of skin only1
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter soft120 g
-
medium eggs2
-
ground almonds120 g
-
plain flour15 g
-
apricot jam melted, for glazing1 Tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
8.4 g
Calorías
2249 kJ /
538 kcal
Grasa
35.6 g
Carbohidratos
46 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet
80 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Frangipane Cake
1h 45min
Quince Torta
8h
Rich Shortcrust Pastry
25min
Pear Frangipane
1h 30min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Lemon meringue tart
2h 30min
Apple Crumble Cake
1h 10min