Dispositivos y accesorios
Crab Tart
Prep. 15min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
Pastry
-
black peppercorns1 tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
unsalted butter cold, diced (2 cm)170 g
-
egg yolk from large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting
Filling
-
large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
double cream280 g
-
lemon juice2 tsp
-
Tabasco® sauce½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
crab meat (half brown, half white)450 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2404 kJ /
575 kcal
Grasa
44.2 g
Carbohidratos
23.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
SEAFOOD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Taramasalata
15min
Beetroot and Mint Jelly
1h
Smoked Haddock and Spinach Tart
2h 30min
Crab Cakes
1h 35min
Salmon Filo Spiral
1h 10min
Crab Briks
35min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tarts
1h 5min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Coulibiac
2h 15min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min