Dispositivos y accesorios
Macadamia and Parmesan biscuits
Prep. 15min
Total 25min
24 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
59.8 mg
Proteína
1.7 g
Calorías
264.7 kJ /
63 kcal
Grasa
4.8 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
3.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
$250 chocolate chunk cookies
2h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Hollandaise sauce
15min
Fresh pasta dough
1h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Passionfruit and coconut slice
5h
White chocolate and coconut rice pudding
35min
Almond shortcrust pastry
35min
Mushroom tart
50min
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8h 50min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1h 5min