Dispositivos y accesorios
Macadamia and Parmesan biscuits
Prep. 15min
Total 25min
24 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
59.8 mg
Proteína
1.7 g
Calorías
264.7 kJ /
63 kcal
Grasa
4.8 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
3.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Brioche
5h
Hot cross buns
1h 40min
Buttermilk bread
2h
Mayonnaise
5min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Brandy cream
15min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Cheesy biscuits
1h 25min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Basic bread
1h 35min