Dispositivos y accesorios
Macadamia and Parmesan biscuits
Prep. 15min
Total 25min
24 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)70 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
roasted salted macadamia nuts70 g
-
butter softened50 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
59.8 mg
Proteína
1.7 g
Calorías
264.7 kJ /
63 kcal
Grasa
4.8 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
1.9 g
Carbohidratos
3.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Apple and ginger paste
6h 15min
Peanut butter
5min
Tomato ketchup
1h 25min
Strawberry jam
55min
Quince paste
4h 10min
Plum and cherry paste
5h 15min
Sago plum pudding
28h 15min
Quick beetroot relish
40min
Apricot Danish slice
40min
Quick almond biscuits
35min
Lemon or lime butter
15min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min