Dispositivos y accesorios
Millet Salad with Lentils and Pomegranate
Prep. 5min
Total 2h 35min
10 portions
Ingredientes
Sauce
-
olive oil100 g
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
barley malt extract1 tsp
-
lemon finely grated zest and juice1
Salad
-
dried green lentils200 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
millet grains200 g
-
pomegranate seeds or to taste450 g
-
fresh coriander leaves only20 g
-
fresh parsley leaves only10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
1046 kJ /
250 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Mint Courgettes
30min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9u. 10min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1u. 35min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1u.
Houmous Salad Dressing
5min
Puy Lentil Dip
45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1u. 30min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1u.
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1u.