Dispositivos y accesorios
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
Prep. 20min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
Gruyère-stuffed Salmon Patties
-
white bread cut in pieces80 g
-
olive oil15 g
-
unsalted butter diced50 g
-
floury potatoes peeled, cubed (1 cm)350 g
-
water50 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste1 tsp
-
spring onions cut in pieces30 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)350 g
-
Gruyère cheese cut in 8 pieces80 g
Salad
-
mixed baby leaf salad120 g
-
cherry tomatoes halved100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil1 Tbsp
-
balsamic vinegar½ Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
27 g
Calorías
2197 kJ /
525 kcal
Grasa
34 g
Fibra
2.9 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
10 EASY SALMON DINNERS
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salmon Dill Muffins
45min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Hake and Prawn Burger
15min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Trout with hollandaise sauce
50min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Seafood Korma
40min
Prawn Saganaki
35min