Dispositivos y accesorios
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Prep. 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
2686.2 kJ /
642 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
119 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Africa
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sautéing Shrimp
Ninguna valoración
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Green smoothie
10min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Sausage Mummies
1h 10min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45min
Chocolate chip cookies
50min
Baked spinach and eggs
40min
Tomato rice
30min
Beef Stroganoff
1h
Creamy pea soup
40min
Smoothie
5min