Dispositivos y accesorios
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Prep. 15min
Total 3h 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
salt1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
grouper steak (approx. 4-6 pieces)800 g
-
cassava flour200 g
-
onions cut in pieces240 g
-
tomatoes cut in pieces450 g
-
vegetable oil40 g
-
water800 g
-
salt cod soaked and drained200 g
-
sweet potatoes cut in slices400 g
-
cassava root cut in slices400 g
-
bananas (approx. 240 g), cut in slices2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
2686.2 kJ /
642 kcal
Grasa
11 g
Carbohidratos
119 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of Africa
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Asparagus Sauté
15min
Curly Fries with Garlic Sauce
Ninguna valoración
Sicilian Prawn Salad
40min
Lemonade
5min
Berry foam
10min
Lemonade
5min
Chopped vegetable salad
10min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55min
Smoothie
5min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min