Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Steamed buns
- oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
o bien 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine salt
Pulled pork
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 3 garlic cloves
- 120 g red onion (approx.1 onion), cut into halves
- 110 g carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters
- 80 g celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters
- 80 g fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced
- 2 tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths
- 40 g olive oil
-
2
tsp ground smoked paprika
o bien 2 tsp ground sweet paprika - 1 tsp mustard
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 80 g vinegar
-
50
g molasses
o bien 50 g golden syrup -
1
tbsp chicken stock paste, homemade
o bien 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tbsp tomato purée
- 1 - 2 tbsp milk, for brushing
- salad leaves to taste, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3745 kJ / 891 kcal
- Proteína
- 48.9 g
- Carbohidratos
- 80.1 g
- Grasa
- 40.7 g
- Fibra
- 7 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chocolate chip cookies
50 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 Std. 20 Min
Mini pizzas
1h 30min
Chocolate cake
45 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Banh Mi
40 min
Beef and beer pie
1u. 40min
Enchilada Lettuce Wraps
35 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Béchamel sauce
15 Min
Caramelised red onion chutney
24h
Caramel toffees
2h