Dispositivos y accesorios
Chicken pastilla
Prep. 15min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
blanched almond200 g
-
sugar40 g
-
parsley leaves only30 g
-
onions cut into quarters500 g
-
butter50 g
-
salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste1 tsp
-
ground saffron1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
eggs6
-
chicken breast fillet cut into pieces (2 cm)700 g
-
fine salt adjust to taste½ tsp
-
ground allspice1 tsp
-
olive oil60 g
-
8 sheets filo pastrybrick pastry8 sheets
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
31.9 g
Calorías
2304 kJ /
554 kcal
Grasa
36.9 g
Carbohidratos
23.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1hod. 20min.
Pastelera de choclo (corn pudding)
1hod.
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1hod.
Harissa sauce
10min.
Spiced lamb flatbread
1hod. 50min.
Shrimp stuffed bell peppers
1hod. 25min.
Salmon kabsa
35min.
Semolina pancakes (Beghrir)
1hod.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Gazelle horns
1hod.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1hod. 10min.
Moroccan Zaalouk
1hod. 5min.