Dispositivos y accesorios
Two-layer chocolate cake
Prep. 20min
Total 3h 20min
12 portions
Ingredientes
-
cashews (see Tips), for cashew icing200 g
-
water for soaking
Cake
-
extra virgin olive oil for greasing
-
zucchini cut into pieces (3-4 cm)250 g
-
banana broken into pieces200 g
-
pure maple syrup150 g
-
brown sugar (see Tips)100 g
-
eggs4
-
milk100 g
-
wholemeal self-raising flour450 g
-
baking powder½ tsp
-
raw cacao powder (see Tips)60 g
Chocolate cashew icing
-
brown sugar80 g
-
milk60 g
-
raw cacao powder (see Tips)30 g
-
cream cheese softened and cut into cubes (3 cm)250 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
372.3 mg
Proteína
13.1 g
Calorías
2670.5 kJ /
635.8 kcal
Grasa
38.6 g
Fibra
8.2 g
Grasas saturadas
10.5 g
Carbohidratos
57.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Dark chocolate frosting
10min
Lemon cake
2h
Buttercream icing
10min
Fairy doll cake
2h 20min
Gravity cake
2h
Basic vanilla cake
55min
Apple sponge pudding
1h 20min
Vanilla honey cupcakes
1h 20min
Chocolate self-saucing pudding
50min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Too easy chocolate cake
50min