Dispositivos y accesorios
Blackberry vinegar chocolate truffles
Prep. 30min
Total 17h
35 portions
Ingredientes
Blackberry vinegar
-
apple cider vinegar150 g
-
fresh blackberries150 g
-
caster sugar50 g
Ganache
-
dark chocolate broken into pieces250 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt1 pinch
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
desiccated coconut30 g
-
cocoa nibs20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
11.4 mg
Proteína
0.8 g
Calorías
341.8 kJ /
81.4 kcal
Grasa
5.6 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
6.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Entertaining with Dani Valent
95 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Brandy cream
15 min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Salsa verde
5 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Prune and orange stuffing
10 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Chocolate and anise fruit bark
2 godz. 20 min
Goat's cheese
18 godz.
Sundried tomato hommus with crackers
1 godz. 15 min
Quick beetroot relish
40 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min