Dispositivos y accesorios
Classic Swiss Fondue
Prep. 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
2615 kJ /
625 kcal
Grasa
41 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cheese Please!
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Salted Caramel Ice Cream
14h
Coconut rum sauce
15min
Raspberry Liqueur
172h 10min
Shredded Jerk Chicken
1h 55min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168h 20min
Key Lime Pie
4h 40min
Salted Caramel Ice Cream
30min
Beer Cheese
15min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Guacamole (TM5 Metric)
5min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min