Dispositivos y accesorios
Classic Swiss Fondue
Prep. 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
Emmental cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.)7 oz
-
Gruyère cheese remove rinds, cut into pieces (approx. ¾ in.), divided21 oz
-
dry white wine divided15 oz
-
corn starch (approx. 2 heaping tbsp)1 oz
-
Kirsch (see Tip)1 oz
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
39 g
Calorías
2615 kJ /
625 kcal
Grasa
41 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
10 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cheese Please!
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Béarnaise sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Homemade Pasta
1h
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Balsamic Reduction
20min
Meringue Ghosts
12h 25min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30min
Southwest Creamed Corn
25min
Creamed Spinach
30min
Biscuits
40min
Lemon Risotto
30min