Dispositivos y accesorios
Warm Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Total 20min
995 g
Ingredientes
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 30 g
Sodio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
264 kJ /
63.1 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
1.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
In Homemade we Trust
37 Recetas
Canadá
Canadá
Perfect for Dipping
13 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Margarita
10min
Pico De Gallo
15min
Texas White Bean Salad
15min
Blue Cheese Dressing
10min
Red Rice
55min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Ceviche
1h 10min
Tinga de Pollo
40min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1h
Spinach and Artichoke Dip
20min