Dispositivos y accesorios
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
Prep. 35min
Total 2h
48 portions
Ingredientes
Coconut cream cheese topping
-
coconut cream (min. 65% coconut cream) (see Tips)500 g
-
pure maple syrup80 g
-
lemon juice1 tbsp
-
vanilla bean paste1 tsp
-
agar agar powder (see Tips)1 tbsp
Cupcakes
-
coconut oil cooking spray for greasing
-
coconut sugar250 g
-
light olive oil120 g
-
gluten free self-raising flour400 g
-
water210 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
gluten free baking powder1 tsp
-
apple cider vinegar1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
9.6 mg
Proteína
0.5 g
Calorías
417.1 kJ /
99.3 kcal
Grasa
4.9 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
13.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Hip Hip... Hooray!
85 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Freckle cake
26h 40min
Dairy free hot chocolate
10min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Dairy free tzatziki
24h 5min
Perfect party cookies (allergy free)
45min
Six-layer cake
5h 45min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Hazelnut chocolate spread
10min
Chocolate cupcakes with chocolate avocado icing
1h
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1h 30min
Gluten free pizza base
35min