Dispositivos y accesorios
Peanut caramel slice
Prep. 25min
Total 5h 35min
16 portions
Ingredientes
-
roasted unsalted peanuts (see Tips)260 g
-
water for soaking
Base
-
extra virgin coconut oil plus extra for greasing60 g
-
rolled oats150 g
-
pecans (see Tips)50 g
-
pitted Medjool dates100 g
-
desiccated coconut20 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup2 tsp
Filling
-
pitted Medjool dates100 g
-
coconut cream60 g
-
virgin coconut oil30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
banana100 g
Topping
-
dark chocolate broken into pieces150 g
-
grapeseed oil3 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
8.3 mg
Proteína
6.8 g
Calorías
1384.3 kJ /
329.6 kcal
Grasa
23.4 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
10.4 g
Carbohidratos
22.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Decadent dark chocolate brownies
2 Std. 15 Min
Chocolate zucchini mini loaves
1 Std. 30 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Mighty mouse balls
1 Std. 15 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29 Std. 10 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Raw chocolate snaps
1 Std. 5 Min
Rice crisp bars
1 Std. 10 Min
Berry coconut cashew bars
2 Std. 40 Min
Wombat slice
45 Min
Pepita almond Florentines
1 Std.