Dispositivos y accesorios
Moroccan bundt
Prep. 10min
Total 1h 20min
16 portions
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing
-
sesame seeds plus an extra 4 tbsp for coating80 g
-
blanched almonds100 g
-
dried figs120 g
-
dried apricots130 g
-
pitted dates200 g
-
white sugar100 g
-
natural yoghurt150 g
-
eggs5
-
plain flour300 g
-
ground cardamom1 tsp
-
ground allspice½ tsp
-
salt1 pinch
-
baking powder3 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
176.3 mg
Proteína
9.2 g
Calorías
1806.7 kJ /
430.2 kcal
Grasa
26.3 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
11.4 g
Carbohidratos
38.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nice bundt
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cherry clafoutis
1h 5min
Chana magaj
2h 30min
Yoghurt cake
1h 40min
Traditional Apple pie
1h 30min
Banana sesame cake
4h 20min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Za'atar bread rolls
2h
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Peach and plum upside-down cake
50min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h