Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 3 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 garlic clove
- 1 tsp soy sauce
- ½ tsp sesame oil
- 1 tsp sesame seeds
- 80 g fresh green peas (see Tips)
- 6 stalks asparagus, trimmed and cut into halves
- 6 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 - 2 tsp grapeseed oil
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1701 kJ / 405 kcal
- Proteína
- 31.7 g
- Carbohidratos
- 5.9 g
- Grasa
- 27.8 g
- Grasas saturadas
- 8.7 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 726.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min
Steamed fish with green mash
50 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min