Dispositivos y accesorios
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
Prep. 25min
Total 2h 30min
12 portions
Ingredientes
Avocado whip
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
soft feta cut into pieces80 g
-
avocado flesh only200 g
-
lemon juice to taste½ - 1 tbsp
-
ground coriander¼ tsp
-
ground black pepper to taste
Seedy spelt bread
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
filtered water280 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
white spelt flour plus extra for dusting500 g
-
hemp seeds (see Tips)2 tbsp
-
flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling1 tbsp
-
pepitas plus extra for sprinkling2 tbsp
-
milk of choice, for brushing (see Tips)
-
micro herbs for garnish (optional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
11 g
Calorías
1055.5 kJ /
251.3 kcal
Grasa
10.6 g
Fibra
6.2 g
Carbohidratos
25.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Wholefood child
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Spelt Margherita pizza
2 Std.
Zucchini pistachio loaf
1 Std. 30 Min
Crunchy seeded broccoli
40 Min
Pumpkin pie porridge
20 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Coconut oat biscuits
45 Min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Gluten free Mediterranean bread
1 Std. 35 Min
Zucchini banana loaf
1 Std. 45 Min
Buckwheat and almond slider buns
1 Std. 15 Min