Dispositivos y accesorios
Polish crêpes
Prep. 35min
Total 3h 35min
12 portions
Ingredientes
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
60.6 mg
Proteína
8.4 g
Calorías
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Grasa
22.1 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
12.8 g
Carbohidratos
41.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Peach and plum upside-down cake
50min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1h 30min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Crêpes
1h 15min
Pear berry cereal
10min
Austrian Kaiserschmarrn pancake
20min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Polish doughnuts
2h 30min
Poppy seed strudel
3h 15min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min