Dispositivos y accesorios
Rhubarb and vanilla strawberry jam
Prep. 10min
Total 45min
550 g
Ingredientes
-
raw sugar200 g
-
vanilla bean cut into halves1
-
rhubarb trimmed and cut into pieces (4 cm)450 g
-
strawberries hulled and cut into halves100 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 550 g
Sodio
75.7 mg
Proteína
5 g
Calorías
3787.8 kJ /
905.3 kcal
Grasa
1.2 g
Fibra
10.2 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
226.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix creating something incredible
92 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tomato passata
1h 40min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Cooked mayonnaise
5min
Lemon curd
20min
Custard
10min
Apricot Jam
40min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24h 30min
Vanilla paste
10min
Plum paste
1h
Homemade Custard
15min
Vanilla Custard
15min
Citrus marmalade
2h 20min