Dispositivos y accesorios
Moscato panna cotta with pistachios
Prep. 15min
Total 6h 25min
8 portions
Ingredientes
-
chilled water50 g
-
gelatine powder1 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts50 g
-
raw sugar100 g
-
thickened cream500 g
-
full cream milk270 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
Pink Moscato wine100 g
-
natural pink food colouring (optional)2 drops
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 8 portions
Sodio
278.5 mg
Proteína
40 g
Calorías
10874.5 kJ /
2589.2 kcal
Grasa
215 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
125.2 g
Carbohidratos
136.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cookidoo celebration!
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Panna cotta
6h 15min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Lime glaze
40min
Crème brûlée
7h
Traditional crème brûlée
25h
Grand Marnier® soufflé
1h
Raspberry and lemon flan
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Cheesecakes in jars
4h
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1h 10min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min