Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Proteína
- 23.3 g
- Carbohidratos
- 36.1 g
- Grasa
- 14.2 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 31.6 g
- Sodio
- 568 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 Min
Coconut quinoa with sticky mango
30min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Roasted eggplant
1h 35 min
Vegetarian chilli
1h 5min
Spring greens with grapefruit
30min
Gluten free spinach and lemon pasta
1h 20min
Buckwheat and mushroom quiche
29 Std. 20 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Mushroom quinotto
30min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min