Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 550 g water, plus extra for soaking
- 2 lemons, juice only
- 4 globe artichokes (see Tips)
- 300 g frozen broad beans, defrosted
- 200 g frozen green peas, defrosted
- 200 g sugar snap peas, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 270 g turnips, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 270 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 4 pickling onions, cut into halves
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g white wine
- 1 tsp dried tarragon
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining) (optional)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, torn into pieces
- ground black pepper, to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1818.3 kJ / 432.8 kcal
- Proteína
- 23.3 g
- Carbohidratos
- 36.1 g
- Grasa
- 14.2 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 31.6 g
- Sodio
- 568 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Cucumber soup
25 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1h 40min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Ratatouille
40min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Ukrainian borscht
35min
Harvest nut roast with gravy
1 Std. 30 Min
Mushroom soup
30min
Pearl barley risotto with asparagus
1 godz. 5 min
Eggplant with burghul
55 min
Broccoli soup with sage oil
30min