Dispositivos y accesorios
Sticky Sriracha tofu bowl
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Sticky Sriracha® tofu
-
firm tofu350 g
-
garlic cloves3
-
water200 g
-
tamari60 g
-
honey40 g
-
Sriracha sauce30 g
-
gluten free cornflour25 g
Veg and black rice bowl
-
black rice200 g
-
water1000 g
-
salt (optional)1 tsp
-
carrots (approx. 180 g), cut into batons2
-
broccolini (approx. 160 g)1 bunch
-
red cabbage shredded100 g
-
snow peas trimmed and cut into halves lengthways (diagonally)100 g
-
sesame oil1 tsp
-
black sesame seeds1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1501.8 mg
Proteína
18.1 g
Calorías
1884.3 kJ /
448.5 kcal
Grasa
10.9 g
Fibra
9.8 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Eat Well
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Black bean enchiladas
1h 20min
Lentil bolognese
30min
Chickpea shawarma salad bowl
40min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1h 50min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Honey ginger tofu with greens
2h 25min
Satay noodle salad
35min
Soba noodle mee goreng
40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Soba noodle and tofu salad
35min