Dispositivos y accesorios
Classic meatloaf
Prep. 20min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil spray for greasing
-
brown onion cut into halves1
-
fresh flat-leaf parsley cut into thirds10 sprigs
-
day old bread torn into pieces3 slices
-
nutmeg1 tsp
-
milk250 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 ½ tbsp
-
tomato sauce (see Tip)260 g
-
egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
beef mince1000 g
-
mustard powder to taste2 - 3 tsp
-
brown sugar2 tbsp
-
water1000 g
-
new baby potatoes (2-3 per serve), washed18 - 20
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
898.2 mg
Proteína
46.4 g
Calorías
1905 kJ /
453.6 kcal
Grasa
10.5 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
4.1 g
Carbohidratos
41.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simply Delicious
88 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Shepherd's pie
55min
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Apricot chicken risotto
30min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Tuna mornay
45min
Cheese and bacon cob loaf
1h 20min