Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 60 g cornflour
- 150 g plain flour, plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 150 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 30 g cold water
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh dill, leaves only
- 500 g water
- 800 g zucchini, deseeded and flesh cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 100 g ham, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 4 eggs
- 50 g pouring (whipping) cream (optional)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1720 kJ / 409.5 kcal
- Proteína
- 11.8 g
- Carbohidratos
- 24.8 g
- Grasa
- 28.9 g
- Grasas saturadas
- 14.4 g
- Fibra
- 2.6 g
- Sodio
- 605.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Pumpkin tart
2h 15min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Quiche Lorraine
45 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Zucchini, ham and corn bites
40min
Classic meatloaf
1h 35min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.