
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 60 g cornflour
- 150 g plain flour plus extra for dusting
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 150 g unsalted butter chilled and cut into pieces
- 30 g cold water
Filling
- 50 g Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
- 1 sprig fresh dill leaves only
- 500 g water
- 800 g zucchini deseeded and flesh cut into pieces (3-4 cm)
- 50 g olive oil
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
- 100 g ham cut into pieces (approx. 1 cm)
- 4 eggs
- 50 g pouring (whipping) cream (optional)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 409.5 kcal / 1720 kJ
- Proteína
- 11.8 g
- Grasa
- 28.9 g
- Carbohidratos
- 24.8 g
- Fibra
- 2.6 g
- Grasas saturadas
- 14.4 g
- Sodio
- 605.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Meatloaf
1h 20min
Cauliflower gratin
1h
Quiche Lorraine
45min
Hunter's lemon chicken rissoles
1h
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Pumpkin tart
2h 15min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Leek and ham tart
1h 55min
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30min
Classic meatloaf
1h 35min