Chicken, leek and corn pie
TM6 TM5 TM31

Chicken, leek and corn pie

4.1 (229 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 brown onion, peeled and cut into halves
  • 300 g leeks, white and light green parts only (approx. 2 leeks), cut into pieces
  • 50 g salted butter, cut into pieces
  • 80 g plain flour
  • 250 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 300 g frozen corn kernels
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 - 4 sheets puff pastry (see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2677.7 kJ / 637.6 kcal
Proteína
23.2 g
Carbohidratos
60.7 g
Grasa
32.2 g
Grasas saturadas
15.2 g
Fibra
7.9 g
Sodio
675.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas