Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Moroccan spice mix
- 3 tsp ground ginger
- 3 tsp ground coriander
- 3 tsp ground cumin
- 3 tsp paprika
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 1 ½ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp ground white pepper
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp ground nutmeg
Lamb stew
- 750 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (2.5 cm)
- ½ red onion, cut into quarters
- 1 stalk fresh coriander, leaves only, plus extra for garnishing
- 1 orange, segemented and segments cut into halves
- 2 brown onions, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 800 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp Meat stock paste (see Tips)
- 100 g water
- 1 stalk fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 230 g couscous
- 150 g dried apricots, cut into pieces (1 cm)
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 tbsp flaked almonds
- Greek-style natural yoghurt, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3510.8 kJ / 836 kcal
- Proteína
- 50.3 g
- Carbohidratos
- 79 g
- Grasa
- 31.4 g
- Grasas saturadas
- 9.4 g
- Fibra
- 17.6 g
- Sodio
- 823.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and potato massaman curry
2h 10min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Curry lamb cutlets
1h
Curried sausages and lentils
1h
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 Std. 25 Min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3u. 50min
Bolognaise sauce for two
20min