Dispositivos y accesorios
Buckwheat Galettes with Scallops and Andouille Sausage Sauce
Prep. 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Batter
-
buckwheat flour200 g
-
milk300 g
-
medium egg1
-
water250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
salted butter40 g
Filling
-
unsalted butter20 g
-
dessert apple peeled, cored, cut in 8 pieces3
-
scallops12
-
15 g Calvadosbrandy15 g
-
double cream150 g
-
smoked pork sausage cut in pieces plus 6 thin slices (andouille or kabanos)85 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21.3 g
Calorías
1943 kJ /
463 kcal
Grasa
24.5 g
Carbohidratos
38.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dining in with Friends
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
3h 50min
Avocado and Basil Dressing
10min
Carrot and Ginger Soup
5min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Risotto with Parmesan
40min
Buckwheat Crêpes
30min
Peruvian Ceviche
1h 15min
Whisked Egg Whites
5min
Creamy Courgette Soup
25min
Gazpacho
1h 15min
Espresso 'Baked' Beans
35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min