Dispositivos y accesorios
Cider-Kipstoofpot
Prep. 15min
Total 1h 40min
4 porties
Ingredientes
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentjes2
-
ui in partjes gesneden200 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt in stukken150 g
-
cider300 g
-
brandy200 g
-
water100 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
scharrelkip (1200-1500 g), in 8-10 stukken gesneden1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porties
Sodio
1126 mg
Proteína
287.6 g
Calorías
17520.2 kJ /
4187.4 kcal
Grasa
250.5 g
Fibra
7.1 g
Grasas saturadas
68.2 g
Carbohidratos
64.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
De eerste hap: Kip en Groenten
Ninguna valoración
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Ninguna valoración
Haver horchata
Ninguna valoración
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Ninguna valoración
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Lams- en Quinoastoofpot
Ninguna valoración
Dunne grissini
Ninguna valoración
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1h 20min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min