Dispositivos y accesorios
Smoky Paprika Tomato Dip
Prep. 5min
Total 5min
6 portions
Ingredientes
-
sourdough bread toasted, cut in pieces (2 cm)120 g
-
plum tomatoes very ripe, quartered400 g
-
olive oil40 g
-
garlic clove1
-
sherry vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika plus extra for garnishing1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
511.9 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
533.9 kJ /
127.6 kcal
Grasa
7.3 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
13.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Chilled Chocolate Orange Tart
6h 25min
Festive Camembert Wreath
1h 50min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Non-alcoholic Christmas Punch
10min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Cheesy Triangle Scones
25min
Steamed Pesto Bread Rolls
1h 15min