Dispositivos y accesorios
Salmon with Grapefruit Quinoa
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almonds20 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
olive oil plus 2 tsp, plus extra for greasing40 g
-
quinoa120 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water400 g
-
ground black pepper1 ¼ tsp
-
salmon fillets4
-
Dijon mustard honey30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
grapefruit250 g
-
pitted olives60 g
-
mint leaves6
-
red wine vinegar25 g
-
feta cheese50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1277.4 mg
Proteína
38.6 g
Calorías
2703.5 kJ /
646.2 kcal
Grasa
41.2 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
8.7 g
Carbohidratos
28.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flourish Over Fifty
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Sea Bream in Broth with Potatoes
35 Min
Butter Board with Spinach Pesto
15 Min
Pierogi with Meat
1 Std.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 Min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min