Dispositivos y accesorios
Beetroot Carpaccio
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
455.4 mg
Proteína
15.8 g
Calorías
963.9 kJ /
230.4 kcal
Grasa
14.4 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
8.3 g
Carbohidratos
10.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min
Thai Cucumber Salad
15min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min