Dispositivos y accesorios
Romige pasta met kip en broccoli
Prep. 5min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olijfolie20 g
-
kippenborstfilet in blokjes van 2 cm gesneden (ongeveer 250 g)1
-
broccoliroosjes200 g
-
water800 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
lange pasta300 g
-
roomkaas200 g
-
peterselie, vers grof gehakt, voor de garnering
Inf. nutricional por 1 portie
Calorías
575.1 kcal /
2406.3 kJ
Proteína
24.5 g
Grasa
24.6 g
Carbohidratos
64.2 g
Fibra
3.1 g
Grasas saturadas
10.9 g
Sodio
523.9 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recetas
Benelux
Benelux