
Dispositivos y accesorios
Ovenschotel van aardappelen
Prep. 15min
Total 1h 30min
6 porties
Ingredientes
-
provolone (Italiaanse kaas) in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
Gruyère kaas in stukken (3 tot 4 cm)100 g
-
pecorino in stukken (3 cm)40 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)30 g
-
bloemige aardappelen in stukken (2 tot 3 cm)1000 g
-
melk350 g
-
zout1 tl
-
boter30 g
-
peper1 snuifje
-
eieren2
-
Napolitaanse salami in blokjes150 g
-
hardgekookte eieren (opcional)2
-
paneermeel (20 g)2 el
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
30.6 g
Calorías
2062 kJ /
493 kcal
Grasa
26.6 g
Fibra
2.3 g
Carbohidratos
34.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Gevarieerd koken elke dag
52 Recetas
Benelux
Benelux