Dispositivos y accesorios
Chinese-style chicken
Prep. 10min
Total 25min
6 portions
Ingredientes
-
medium grain rice350 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
brown onion cut into slices½
-
carrot cut into slices1
-
red capsicum cut into slices1
-
broccoli broken into florets150 g
-
snow peas trimmed200 g
-
chicken breast or thigh, cut into thin strips (5 mm thickness)300 g
-
olive oil20 g
-
fresh ginger peeled10 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce or tamari90 g
-
honey80 g
-
cornflour3 tsp
-
rice wine vinegar40 g
-
sesame seeds to garnish
-
spring onions/shallots sliced, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1269.5 mg
Proteína
17.9 g
Calorías
1780.6 kJ /
425.6 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
68 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Complete layered meals
12 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Easy lamb hotpot
2h
"Marry me" chicken pasta
35min
Curried sausages
40min
Broccoli and ham pasta bake
1h
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20min
Crispy sticky sesame chicken
45min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Baked chicken pizzaiola
55min
Sweet and sour chicken with rice
45min