
Versiones compatibles
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 - 450 g zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 200 - 250 g sweet potato 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- ½ tsp salt to sprinkle, plus extra to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil plus an extra 10 g
- water to cover
- 80 g onion
- 2 sprigs fresh basil leaves only, plus extra to garnish
- 100 g fresh mushrooms sliced
- ½ - 1 teaspoon harissa paste
- 4 eggs
- dried chilli flakes to sprinkle
- ground black pepper to season
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 245.6 kcal / 1027.5 kJ
- Proteína
- 10.5 g
- Grasa
- 14.9 g
- Carbohidratos
- 17.7 g
- Fibra
- 3.4 g
- Grasas saturadas
- 3.3 g
- Sodio
- 419 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Apple tart (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40min
Vegan Crème Brûlée
4h 45min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10min
White balsamic reduction
40min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Pina colada mocktail
5min
Baked artichoke dip
35min