Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 100 g sun-dried tomatoes strips in oil, drained
- 1 red capsicum, cut into pieces
- ¾ tsp paprika
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to serve
- 500 g skinless chicken thigh fillets or breast, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 340 g water
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tip)
- 300 g dried fusilli pasta
- 120 g fresh baby spinach leaves
- grated Parmesan cheese, to serve
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3090 kJ / 738.5 kcal
- Proteína
- 34 g
- Carbohidratos
- 76.2 g
- Grasa
- 35.3 g
- Grasas saturadas
- 17.5 g
- Fibra
- 7.3 g
- Sodio
- 619.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy chicken curry and rice
45 min
All in one bowl bolognese
40 Min
Smash burger taco
40 Min
Baked Chicken Pizzaiola
55 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Creamy beef curry
1h 15min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Curried sausages
40 Min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Low waste chicken lasagne
1h 30 min