Dispositivos y accesorios
Family Meatloaf
Prep. 10min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
-
onion cut into quarters150 g
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
Meat stock paste (see Tip)1 tsp
-
mince1000 g
-
eggs2
-
breadcrumbs2 tbsp
-
white wine50 g
-
sea salt1 tsp
-
dried thyme½ tsp
-
mustard powder1 tsp
-
paprika½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
balsamic vinegar1 tbsp
-
streaky bacon8 slices
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
409.2 mg
Proteína
27.3 g
Calorías
1874.8 kJ /
448.1 kcal
Grasa
34.7 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
12.7 g
Carbohidratos
4.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cheeseburger sliders
2h 40min
Chicken and risoni bake
1h 15min
VEGEMITE® pasta
30min
Curried sausages
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Meatloaf
1h 20min
Cajun pork rice
1h 15min
Meat feast pizza
1h 30min
BBQ Pulled Chicken
40min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Crispy sticky sesame chicken
45min