Dispositivos y accesorios
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Prep. 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1207.6 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Grasa
28.5 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thanksgiving Feast
16 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Date and Nut Balls
20min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Blueberry Coffee Cake
1h
Pineapple and Orange Glazed Ham
Ninguna valoración
Chocolate Avocado Dream
15min
Creamy Pea Soup
40min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Creamy pea soup
40min
Creamed Spinach
30min
Warm Apple Cider
30min