Dispositivos y accesorios
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Prep. 15min
Total 2h
4 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1207.6 mg
Proteína
56.5 g
Calorías
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Grasa
28.5 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
8.2 g
Carbohidratos
4.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thanksgiving Feast
16 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Carnitas
50min
CA Digital Flipbook #1
2h
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Cherry Amaretto Dream
10min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Saskatoon Berry Jam
35min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Chicken adobo
30min