Dispositivos y accesorios
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
Prep. 15min
Total 55min
8 portion
Ingredientes
-
Brussels sprout trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (½ in.)450 g
-
carrot peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided3 ounce
-
salt divided, to taste2 ¼ teaspoon
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprig
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
784.2 mg
Proteína
6.4 g
Calorías
1063.7 kJ /
254.2 kcal
Grasa
13.5 g
Fibra
6.2 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
28.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sheet Pan Dinners
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1h 15min
Mediterranean Chicken
35min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
Ninguna valoración
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min