Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
TM6 TM5

Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 255 g Brussels sprout, trimmed and halved
  • 450 g zucchini, sliced in half moons (½ in.)
  • 450 g carrot, peeled
  • 3 ounce extra virgin olive oil, divided
  • 2 ¼ teaspoon salt, divided, to taste
  • 2 sprigs rosemary, fresh
  • 200 g farro
  • 680 g water
  • 1 lemon
  • 60 g feta cheese
  • 3 - 5 sprig dill, fresh, plus extra to garnish
  • ¼ tsp black pepper, ground, to taste

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1063.7 kJ / 254.2 kcal
Proteína
6.4 g
Carbohidratos
28.4 g
Grasa
13.5 g
Grasas saturadas
2.9 g
Fibra
6.2 g
Sodio
784.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas