Versiones compatibles
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
o bien 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
o bien 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Carbohidratos
- 65.6 g
- Grasa
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chickpea soup with spinach
40min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Chunky Guacamole
10min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 godz. 25 min
Risotto with Parmesan
40min
Soubise Sauce
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Pepper and Salami Sauce
45 min