Dispositivos y accesorios
Quick Refried Beans
Prep. 10min
Total 20min
6 portions
Ingredientes
-
white onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste¾ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
canned pinto beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock4 oz
-
queso fresco, crumbled, to servecotija cheese crumbled, to serve
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
492 mg
Proteína
6.1 g
Calorías
516.5 kJ /
123.5 kcal
Grasa
3.2 g
Fibra
4.9 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
18.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taco Tuesday
21 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Chunky Guacamole
10min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Refried Beans
4h 10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Red Beans and Rice
1h 15min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Ninguna valoración
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Refried Beans
4h 10min
Shredded Chicken Taco Filling
30min