Dispositivos y accesorios
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
water32 oz
-
salt1 tsp
-
olive oil½ oz
-
long-grain white rice7 oz
-
garlic cloves3
-
soy sauce1 ½ oz
-
chili garlic sauce to taste2 oz
-
ginger paste½ oz
-
vegetable oil½ oz
-
dried red chili flakes½ tsp
-
corn starch4 tsp
-
honey2 tsp
-
broccoli florets8 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined16 oz
-
green onions thinly sliced2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2257.5 mg
Proteína
22.3 g
Calorías
1614.9 kJ /
386 kcal
Grasa
9 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
53.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of East Asia
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Beef Stroganoff
40min
Korean Beef Bowl
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Shrimp Orzo with Peas
30min
Avocado Tuna Salad
5min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min