Dispositivos y accesorios
Red Beans and Rice
Prep. 15min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
water divided, plus extra, to rinse and soak63 oz
-
dried red beans8 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil1 oz
-
yellow onions quartered12 oz
-
green bell pepper cored and quartered4 oz
-
celery sticks cut into pieces (2 in.)4 oz
-
bacon cut into pieces (¼ in.)8 oz
-
salt pork cut into pieces (¼ in.)4 oz
-
ground smoked paprika2 tsp
-
ground cayenne pepper½ - 1 tsp
-
Cajun spice mix2 tsp
-
dried sage1 tsp
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried bay leaves3
-
Andouille sausage fully cooked, sliced on the diagonal (½ in.)6 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
long-grain rice10 oz
-
hot sauce to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1473.7 mg
Proteína
35.3 g
Calorías
4678.6 kJ /
1118.2 kcal
Grasa
62 g
Fibra
13 g
Grasas saturadas
19.9 g
Carbohidratos
105.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mardi Gras
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40min
Quick Refried Beans
20min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Tex-Mex Red Rice
1h