Barley Risotto with Beef Short Ribs
TM6 TM5

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 (22 valoraciones )

Ingredientes

Beef Short Ribs

  • 4 beef short ribs (approx. 37 oz)
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to garnish

Risotto

  • 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
  • 8 oz cremini mushrooms, quartered
  • 8 oz pearl onions, thawed if frozen
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 8 oz pearl barley, washed and drained
  • 3 oz dry white wine
  • 18 oz beef stock
  • ½ tsp salt, to taste
  • 1 oz unsalted butter

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3782 kJ / 904 kcal
Proteína
65 g
Carbohidratos
54 g
Grasa
49 g
Grasas saturadas
15 g
Fibra
10 g
Sodio
2302 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas