Dispositivos y accesorios
Refried Beans
Prep. 10min
Total 4h 10min
4 portions
Ingredientes
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (opcional)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcional)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
957.9 mg
Proteína
49.3 g
Calorías
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Grasa
6.4 g
Fibra
36.5 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
148.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cinco de Mayo
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
Texas Road Trip
19 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Spanish Rice
35min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Cajun Chicken Gumbo
1h 45min
Red Beans and Rice
1h 15min
Texas Cornbread
35min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
Tex-Mex Red Rice
1h
Basic Pinto Beans
4h 5min
Quick Refried Beans
20min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Ground Beef Taco Filling
25min