Dispositivos y accesorios
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
instant dashi powder (see variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground pepper1 pinch
-
pork mince (opcional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
6 surimi sticks, cut in piecesraw prawns, medium size, peeled6
-
frozen green peas (25 g)30
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12 g
Calorías
576 kJ /
138 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Ginseng Wolfberry Bird's Nest
1h 5min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Yam Rice
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Teochew Seafood Porridge
45min