Dispositivos y accesorios
Stir Fried Whole Fish
Prep. 5min
Total 20min
2 portions
Ingredientes
-
fresh yellowtail fish (2 small sized fishes, approx. 18-20 cm length), gutted and descaled, cleaned and patted dry with kitchen towel500 g
-
salt2 tsp
-
100 g mirinChinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)100 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar15 g
-
dark sesame oil roasted25 g
-
fresh ginger slices15 g
-
spring onions chopped2 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2877 mg
Proteína
59 g
Calorías
2466 kJ /
589 kcal
Grasa
25 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix®️ Experience Menu
33 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25min
Oil-free honey chicken wings
50min
Chicken porridge with century egg
30min
Fried Beehoon
20min
Sambal Petai Prawns
20min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Braised Yee Mee
30min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35min
Dried Chilli Chicken with Potato
30min
Chicken Porridge
35min