Dispositivos y accesorios
Caramelised onion jam gravy
Prep. 15min
Total 2h 5min
6 portions
Ingredientes
Caramelised onion jam
-
olive oil2 tbsp
-
brown onion (approx. 8), cut into quarters1200 g
-
brown sugar100 g
-
dry white wine200 g
-
verjuice80 g
-
kecap manis (sweet soy sauce)4 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
sea salt1 tsp
Gravy
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
water350 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
plain flour1 tbsp
-
red wine50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1015.4 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
931 kJ /
222 kcal
Grasa
6.7 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cranberry bacon stuffing
10min
Whole steamed chicken
1h 20min
Apple and sage stuffing
10min
Chilli lime sauce
5min
Chilli and apple jelly
4h 15min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Brandy cream
15min
Smoked trout pâté
3h 15min
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Gin and lime pie
3h 10min
Spiced lamb flatbread
2h
Pineapple and orange glazed ham
2h