Dispositivos y accesorios
Caramelised onion jam gravy
Prep. 15min
Total 2h 5min
6 portions
Ingredientes
Caramelised onion jam
-
olive oil2 tbsp
-
brown onion (approx. 8), cut into quarters1200 g
-
brown sugar100 g
-
dry white wine200 g
-
verjuice80 g
-
kecap manis (sweet soy sauce)4 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
sea salt1 tsp
Gravy
-
garlic cloves2
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
water350 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 - 3 tsp
-
plain flour1 tbsp
-
red wine50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1015.4 mg
Proteína
4.8 g
Calorías
931 kJ /
222 kcal
Grasa
6.7 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
29 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Prune and orange stuffing
10min
Garlic and herb butter
10min
Bread and butter pudding
1h 15min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Traditional gravy
25min
Sticky toffee puddings
1h
Pear and peach crumble
50min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Lamb Moussaka
1h 30min